Vuokraa hieman tasokkaampi majoitus Levillä

Levin Alppi­huoneistot takaavat onnistuneen loman


Jos olet suunnittelemassa Levin matkaa, majoitus on tietysti lomasi tärkeimpiä osa-alueita. Mikäli perinteinen mökki Levillä ei sytytä, vaan toiveissasi olisi tasokkaampi majoitus aivan Levin keskustassa, tutustu Levin Alppihuoneistojen laadukkaisiin, viihtyisiin ja moderneihin asuntoihin. Meillä on seitsemän erikokoista huoneistoa, joista jokainen on erittäin hyvin varusteltu ja sisustettu tyylikkäästi ja lämminhenkisesti. Varaaminen käy helposti ja palvelualtis huolintamme pitää huolen siitä, että lomasi sujuu mahdollisimman mukavasti. Tutustu huoneistoihin ja varaa omasi!

Katso tasokkaat huoneistot ja varaa majoitus Levin sydämestä

Unohda tavallinen mökki Levillä ja varaa lomaasi varten mukava vuokra-asunto Levin sydämestä. Kauttamme Levin majoitus on hoidettavissa helposti ja ennen kaikkea siten, että pystyt varmistamaan parhaat mahdolliset puitteet lomallesi. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä.

Huoneistot

Levin alppihuoneiston makuuhuone

Alppihuoneisto kahdessa kerroksessa 94,5 m²...

Levin alppihuoneiston olohuone

Alppihuoneisto kahdessa kerroksessa 94,5 m²...

Levin alppihuoneiston keittiö

Viihtyisä huoneisto 38,5 m²...

Asunto 7

Huoneisto hissitalon toisessa kerroksessa 50,5 m²...

Huoneisto hissitalon toisessa kerroksessa 50,5 m²...

Levin alppihuoneiston makuuhuone

Ullakkohuoneisto 106 m²...

Kiinnostuitko majoituksesta? Kysy lisää!

Mikäli haluaisit varata majoittumisen, kysyä lisätietoja huoneistoista tai antaa palautetta, voit tehdä sen kätevästi tällä lomakkeella. 

HUOM! Varausta ei voi tehdä suoraan, vaan tarkistamme aina ensin varaustilanteen. Kerro siis viestissäsi, mistä huoneistosta olet kiinnostunut ja millä aikavälillä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!


* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.