Varaa tasokas majoitus Levin sydämestä

Vietä unelmaloma alueen hienoimmissa huoneistoissa

Majoitu mukavasti Levillä! Levin Alppihuoneistot tarjoavat vuokrattavaksi seitsemän tasokasta ja viihtyisää huoneistoa huippupaikalla. Kaikki huoneistomme sijaitsevat aivan Levin keskustassa, Hullun Poron ja Sokos-hotellin välissä Leviraitin ja Skimbaajankujan välissä. Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä, samoin eturinteet ja hiihtoladut. Varaa laadukas majoitus Levin sydämestä ja vietä ikimuistoinen loma!

Upeat huoneistot – vaihtoehto perinteiselle mökki­lomalle

Levin Alppihuoneistot ovat vuonna 2006 ja 2009 valmistuneita taloja, joissa kussakin on 6-9 erikokoista huoneistoa. Vuokrattavien huoneistojen koot vaihtelevat 38,5 neliön viihtyisästä asunnosta aina 106 neliön edustustason huoneistoon asti. Osa asunnoista on kaksikerroksisia, osa mukavasti yhdessä tasossa. Huoneistot-sivulta näet kaikkien asuntojen tarkemmat tiedot asuntokohtaisesti ja voit tutustua asuntoihin myös kuvien kautta.

Varaa vuokra-asunto Leviltä helposti

Kun etsinnässäsi on paras majoitus Levin keskustassa, tutustu Levin Alppihuoneistojen vuokra-asuntoihin. Lomaasi sopivan huoneiston voit varata itsellesi suoraan meiltä tai Levin Matkailun kautta. Ota yhteyttä!

Maisema rinteestä